5 oktober van 10.00 tot 18.00 uur

START EVENT OVER:

DE WOONINDUSTRIE IN NIEUWEGEIN
Aanbieders kunnen tegen betaling deelnemen aan Building G100 Event. Onder aanbieders verstaan we leveranciers, fabrikanten, installateurs, system integrators en adviseurs.
Wilt u in contact komen met eindgebruikers die zich bezig houden met het management, beheer en onderhoud van het GBS die werkzaam zijn binnen de grootste organisaties van Nederland? Schrijf u dan nu in als Partner.

WORD PARTNER
€2.599,-

aanmeldformulier

BEZOEKEN
€399,-

aanmeldformulier

Actief en interactief

Bezoekers willen niet passief achterover zitten in een congreszaal en aanhoren wat aanbieders allemaal kunnen (verkoopverhalen). Eindgebruikers hebben uitdagingen en willen actief met aanbieders in gesprek hoe ze deze op kunnen lossen. Dit kan perfect in de huiskamers waar men met maximaal 10 eindgebruikers tegelijk in gesprek kan. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Waarom deelnemen?

Levert u aan eindgebruikers? Dan mag u dit event niet missen. Door het unieke concept hoeft u niet meer op zoek naar de juiste doelgroep, zoals op een beurs. Bezoekers willen niet meer passief achterover hangen en verkoopverhalen aanhoren, zoals op een congres. Ze willen actief meepraten over oplossingen. Op Building G100 Event komen uitsluitend eindgebruikers die zich bezig houden met het management, beheer en onderhoud van het GBS die werkzaam zijn binnen de grootste organisaties van Nederland. Ontmoet ze nu.

Bezoekersgarantie

De Building G100-leden zullen op 5 oktober aanwezig zijn. Daarnaast kunnen zij collega’s meenemen. De database van de Building G100 telt ruim 1.500 eindgebruikers. CREME Nederland contact met bijna 1.000 vastgoed/huisvestingsmanagers.  Wij verwachten ± 250 aanwezige eindgebruikers die tot uw kerndoelgroep behoren.

Building G100 Brochure

Ruim 4600 eindgebruikers ontvangen bij hun uitnodiging het programma van Building G100 Event.

De brochure kunt u hier bekijken:

Brochure BG100 Event 2017

PARTNERS

CONCEPT

Building G100 Event bestaat uit 3 basis elementen: PLAZA, HUISKAMER en THEMA’S. Binnen deze 3 elementen zullen diverse presentaties en onderwerpen behandeld worden.

PLAZA

HUISKAMER

THEMA’S

Eventcommissie

De commissie vertegenwoordigt de belangen van de eindgebruiker en bewaakt het concept.

Annette van Rijthoven

hoofd gebouwbeheer

Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Ton Buijs

strategisch beheer gebouwautomatisering

Royal Flora Holland

Dirk-Jan de Fluiter

technisch adviseur WTB & meet-en regeltechniek

Rijksvastgoedbedrijf

Jeroen Hopman

manager beheer en onderhoud

Bilthoven Biologicals

Floor van der Feltz

ambassadeur

BuildingG100

Wiljan der Kinderen

technisch inkoopadviseur

CZ zorgverzekeraar

Jeroen Verstegen

teamleader Real Estate Services

Océ-A Canon Company

RECENTE BERICHTEN

Installatie 2020 verzorgt 6 workshops op Building G100 Event

Inspirerende workshops van Installaties 2020

| Building G100 Event | No Comments
6 inspirerende workshops van Installaties 2020 Laure Itard, Associate Professor Delft University of Technology, TVVL en ISSO verzorgen namens Installaties 2020 een 6-tal inspirerende workshops op het Building G100 Event…

Het Antoni van Leeuwenhoek over open GBS

| Building G100 Event | No Comments
Afgelopen maanden hebben we 5 bezoekers van het Building G100 Event geïnterviewd over hun uitdagingen en vragen met betrekking tot de toekomst van het GBS. Deze week spraken we met Annette van…

Al meer dan 250 eindgebruikers schreven zich in voor editie 2017

| Building G100 Event | No Comments
De Building G100 telt 125 eindgebruikers die lid zijn. Zij zullen het event bezoeken met hun collega’s/leidinggevenden. Daarnaast zijn 4.500 eindgebruikers persoonlijk uitgenodigd en daarnaast verstrekken onze partners relatiekaarten aan…

Het Rijksvastgoedbedrijf over Smart Buildings

| Building G100 Event | No Comments
Smart Buildings zijn sterk in opkomst. Steeds meer systemen zijn te ontsluiten via het netwerk (Internet-of-Things). Gebouw componenten kunnen daarom ook steeds makkelijker via het netwerk bestuurd worden. Dat maakt…

BUILDING G100 LEDEN